Sejarah kami bermula di sini...

Followers

Jumaat, 9 Januari 2009

GAMBAR KETIKA PERTUKARAN TAHUN 2008-2009 KG.SALIMANDUT


Majlis Sambutan Pertukaran Tahun 2008-2009 Kg.Salimandut dirasmikan oleh Ketua Pemuda UMNO Bahagian P.168 Kota Marudu.
GAMBAR : Ketua Pemuda UMNO Bahagian P.168 Kota Marudu EN.JEMSO MAJALIN
mantad Kg.Salimandut
GAMBAR : My Brother CIKGU JEMROL TUYUNDO




Wajah-wajah penduduk Kg.Salimandut yang tidak pernah jemu memberikan kerjasama dan komitmen untuk apa juga program yang diadakan di Kg.Salimandut.
Perpaduan ini tak pernah tehenti di sini.






6 comments:

Carl S. Adun on 10 Januari 2009 9:14 PG berkata...

Ya sia beinie.Apakabar ko Tina? Sia bermastautin & kerja di Tambunan.Si Jamrol dan kwn2 lain kadang2 datang Tambunan melawat. Jarang2 sia balik - talampau sibuk bei. Ari tu sia ada jumpa blog ko - hampir inda kanal - tau la lama tida jumpa.Itu carta susur galur Aki Tumunda ada tampat beliau sia tu - sekali parna dia kasi tingu sma sia dan Jukina lma dlu - nanti sia cuba contact dia. Si Titi khawin 22hb Dec 08 & 29hb Dec 08 di Tambunan & KK yg lalu. Skrg dia auditor/ accountant di KK. Mungkin tengah tahun nie dia akan pindah ke Milan,Italy ikut laki dia kerja sna. Ba keep in touch kio

nong_Justina T on 10 Januari 2009 9:53 PG berkata...

Na kan...instinct selalunya tepat ba.

O..c titi sudah kawin rupanya.Urang putih ka laki dia?..Baguslah bo kalau dia seudah kerja. Pintar budak tu.Masa saya form six sana KM tahun 1987/88,saya satu Dorm dengan dorang tu d asrama.

Tekumpul yang nakal2 tapi bijak... hehehee. ba,cakap sama dia Kak Jus kirim salam bilang kie. Rindu sangat dengan dia.

Kanil Dayou on 10 Januari 2009 1:25 PTG berkata...

Hi nong...sya panggil kau nong la abis semua panggil kau nong ba...hee.hee...kasi upload lagi gambar sana salimandut...kasi upload itu gambar sekolah kalau boleh....rindu betul ini sekolah ku...he...heee....

nong_Justina T on 10 Januari 2009 9:55 PTG berkata...

Hai kanil...sampai sekarang sya inda pernah lupa sama kau ba ni merangkap pakcik sya...hehe..

Bule ba..nti saya upload kie..

mana sudah c krismazmil sekarang? k.salam sama dia kie..otutunan oku e d Ojim diti.Sama kelas dari SK lagi..

Carl S. Adun on 11 Januari 2009 9:34 PG berkata...

Laki dia urang kita jga. Sino-Dusun Tamparuli, sudah 7 tahun di sana.Ba,nanti sia kasi no phone dia.

Tanpa Nama berkata...

nong, cikgu jemrol sudah kawin ka? lama tiada khabar... tiada gbr kwin itu cgu ka... x student dia ni

 

SALIMANDUT VILLA Blak Magik is Designed by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Blogger Template © 2009