Sejarah kami bermula di sini...

Followers

Jumaat, 10 April 2009

SIBUK KONONAdesss...selamat berjumpa kembali wahai kawan2 ku semua. Sudah lama ku tinggalkan rumah ini tak berasap.Nasib baik tiada tikus membuat rumun(Sarang). Peluang mengupdate blog ni pun main tahan mata saja padahal kerja2 masih bertimbun melanyak otak sampai bingung2 sudah ini fikiran.

Tugas dan komitmen yang diamanahkan oleh Tuan Pegawai Daerah kepada saya sebagai Pengerusi Gala Night Pesta Kaamatan Daerah Kota Marudu pada tahun ini betul2 mencabar saya dalam melaksanakan tanggungjawab.Mujur ada barisan ajk yang begitu komited dan cukup berpengalaman dalam tugas2 yang diberikan.Kalau tidak, air mata darah pun yang menitis kerja berat ini tidak akan tertanggung.

Gala Night Kota Marudu yang akan berlangsung pada 7 MEI 2009 akan memperlihatkan aksi catwalk para peserta unduk ngadau daerah.Pada malan itu juga beberapa artis seperti Felix AF2, Jo-Anna,Ampal, Hilmy akan bersama2 dengan kita. Sebanyak 50 meja dijual dengan harga RM500 1 meja.Tiket berharga RM50 seorang.Kepada sesiapa yang berminat untuk menyaksikan acara pada malam itu,sila berhubung dengan saya dan Richado Tawith untuk urusan tiket.

Jangan lepaskan peluang ini..Semoga acara pada hari itu akan berjalan dengan jayanya.

Selain daripada tugas sebagai Pengerusi Gala Night Daerah, saya juga sibuk dengan persiapan sambutan Pesta Kaamatan Kg.Salimandut pada 2&3 Mei ini. Pendek kata ke hulu ke hilir nopo saya bertugas.Bagus kalau ada gaji..hehehee.Tapi bagi saya, bukan wang jadi ukuran tetapi cara bagaimana kita diekspos kepada dunia luar.Mana tahu suatu hari nanti kita jadi pemimpin, maka kita tidak terlalu terkial2 dan terkakai-kakai untuk berdepan dengan masyarakat umum. Dan yang paling penting, kita ikhlas menjalankan tugas sebaik mungkin. Saya percaya segala sesuatu itu pasti ada hikmah dari TUHAN..:)

Thanks kepada rakan2 yang setia mengunjungi blog ini walaupun teda urang.Macam Dr.Ison, tidak habis di shoutmix,dia sma lagi sama saya..hehehee

 

SALIMANDUT VILLA Blak Magik is Designed by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Blogger Template © 2009