Sejarah kami bermula di sini...

Followers

Isnin, 1 Jun 2009

WAJAH2 SEKITAR KUNJUNGAN KE MAJLIS PERKAHWINAN TANY & WAIDAH (KG.TINGKALANON)






Ahli bloggers SAM (Suara Anak Marudu) yang hadir ke majlis perkahwinan Tany & Waidah hari ini. Tompinai dan LMike tiada dalam gambar sebab mereka tukang ambil gambar..hehe
SELAMAT PENGANTIN BARU KEPADA
MR & MRS TANY

5 comments:

NANO berkata...

waah!!!..
cantik pengantin ni. Tapi cantik lagi c baju ungu itu. montok gitu.. kirim salam ah..

MAWAR BERDURI on 2 Jun 2009 11:15 PG berkata...

salam?

uhuh lawa pengantin pompuan tu mcm muka c marcha pulak..lama tidak melayari blog anda. semakin canggih dan banyak perubahan.

saya pernah juga p kota marudu tu singgah minum dari simpang magayau...salimandut ni canggih jugak oh mcm signboard Hollywod pun ada heheh. nanti ada masa mawar n d geng p round2 ko punya kg...


salam perjuangan.

NONG on 2 Jun 2009 2:48 PTG berkata...

Hai Mawar..
THANKS sudi round2 blog saya ni.
pengantin perempuan ni kawan saya merangkap ahli keluarga juga..:)

Bah..kecil tapak tangan,Kg.Salimandut saya tadahkan mawar.Kasi tau saja bila mawar & geng mau serang itu kampung saya..

Uku berkata...

Thank you so much for the post..

Little Mike (LM) on 12 Jun 2009 2:26 PG berkata...

huhu... terima kasih atas posting ini. bilang c mawar pengantin mcm c marsha.. haha

p/s: pengantin nie selalu minta puji kana cakap mcm c marsha... hahaha

 

SALIMANDUT VILLA Blak Magik is Designed by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Blogger Template © 2009