Sejarah kami bermula di sini...

Followers

Selasa, 26 Mei 2009

PERMATA BANGSA KG.SALIMANDUT





A) Profesor Doktor
1. Jualang @ Azlan Bin Gansau

B) Master
2. Padir Lodah
3. Mardianah Lorin

C) Bakal Pemegang Master
4. Norzianah Ondu

C) Sarjana Muda
5. Jemrol Tuyund0
6. Joulan Tuyundo
7. Juani Tuyundo
8. Jaipen Tuyundo
9. Mazood Ondu
10. Mohd.Saiful Ondu
11. Siti Arunah Ondu
12. Azmi Majalin
13. Muzri Majalin
14. Mazliah Majalin
15. Mohd.Shukri Majalin
16. Leong Suk Mee
17. George Leong
18. Rehedly Leong
19. Norbon Madurus
20. Jasilah Madurus
21. Rinawati Danil
22. Bonney Jamadil
23. Bommey Jamadil
24. Majaron Masial
25. Feldixson Lorin
26. Rosmaria Lorin
27. Nickolas Lorin
28. Tonyzan Johan
29. Martinah Majintang
30. Matthew Munan
31. Khairunissa Diyana Awod
32. Nurul Nadzirah Awod
33. Ain Nur Amyerra Awod
34. Ronijam Awod
35. Lojiriah Lantubon
36. Sheron Baingkon
37. Suida Masundang
38. Doddy Boidil
39. Raziah Igang
40. Arvinah Jesil
41. Shanty Jounan
42. Elvinnah Jounan
43. Fahrina Jubin
44. Ramidah Majanun
45. Yanidah Majanun
46. Elvinnah Albert
47. Norlianah Lantubon

Diploma
1. Genorol Gansau
2. Lobinor Ondu
3. Albaston Danil
4. Dino Ebal
5. Persley Mesalan
6. Evelinah Jubin
7. Jaika Angkangit
8. Jamiah Boidil
9. Winnie Maidul
10. Jasni Maidul
11. Josia Tuyundo
12. Marniee Doon
12. Mah Siew Moi
13. Sutiati Lorin
14. Norhani Madurus
15. Chalyen Baingkon
16. Elleron Baingkon
17. Neldy Ku
18. Neldeny Ku
19. Sharul Jesil
20. Kartini Kafli
21. Korina Kafli
22. Marsley Lorin
23. Hafizah Harris
24. Rasni Masawat
25. Jason Ebal
26. Ujang
27. Epoy
28. Nonong



NOTA : INGATAN TULUS IKHLAS BUAT ARWAH:
(LTM.MUDA HERRYSON @ HAMRY MAJALIN)


P/S: Minta maaf banyak2 semua kawan2, pemegang Diploma yang senarai hujung tu anak buah saya tapi nama glamour di kampung ja saya ingat.Makcik minta maaf anak2 buah ku tersayang. Teruskan perjuangan hingga ketitisan darah yang terakhir..;)

5 comments:

Arya, K.K berkata...

Salam Perpaduan Nong..
Begitu ramai Permata Bangsa Kg.Salimandut. TAHNIAH kepada semua ibu bapa kamu kerana berpandangan jauh dalam menitik beratkan pendidikan dan masa depan anak2.

TERUSKAN KECEMERLANGAN!!!!!

-m.i.r.a.c.l.e- on 27 Mei 2009 8:32 PG berkata...

Wahhh ramai juga graduan Kg Salimandut tu ya... emm... all da best to all! Tapi, dari mana Sdri Nong dpt list tu ya? I think lebih baik kalau Sdri Nong senaraikan sekali kelulusan masing-masing dalam bidang apa.

SANGURU on 27 Mei 2009 9:15 PG berkata...

Tahniah tompinai2 ku. SALIMANDUT boleh. Saya yakin list itu tepat. Dalam kepala bah tu kan nong. Maklumlah sekampung...

Salimandut (togomongis) antara kampung tertua di Tandek, kampung para handalan dahulu kala. "Kemana tumpahnya kuah kalau bukan ke nasi". Bagi saya...salimandut macam kampung sendiri. Kampung tongo taki lombus...

NONG on 27 Mei 2009 11:35 PG berkata...

Arya..
Thanks atas kunjungan ke blog ini. Ya..kami bangga lahir di Kg.Salimandut..:)

Miracle..
Sebenarnya senarai ini ada dalam profile Persatuan Belia Kg.Salimandut.Saya tinggal update2 lagi dengan memasukkan graduan yang baru..Ya..mulanya saya kira mau kasi masuk itu kelulusan setiap graduan ini tetapi macam korang ni sya tak pasti bidang apa jadi susah juga kalau yang lain ada disenaraikan,sementara yang lain tiada..tidak cantik dalam entry. Namun apa yang PASTI, hampir 90% daripada semua Graduan & Diploma di Kg.Salimandut ini berkeja..:)
TAHNIAH untuk semua Permata Bangsa Kg.Salimandut.

Nanak on 27 Mei 2009 8:57 PTG berkata...

owh, bangganya menjadi sebahagian org kg ini..:)

 

SALIMANDUT VILLA Blak Magik is Designed by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Blogger Template © 2009