Sejarah kami bermula di sini...

Followers

Sabtu, 17 Januari 2009

SILAP SITE


Tempat : Simpang masuk Gudang Tong Guan, berdepan dengan Tokong.

Sebuah trailerl panjang yang sarat dengan barangan minuman tin dari pelbagai jenis terbabas masuk ke dalam parit apabila pemandu trailer tersebut tersilap jangkaan ketika membuat site masuk menuju ke Gudang Tong Guan untuk menghantar stok.

Ngam2 masa ini saya limpas sebab ada barang mau beli sana More Chance.Panjang jua tu trailer. Nasib barang2 yang dibawa tu kalis air.Kalau...lah, percuma o.

Barang2 dari dalam trailer tersebut terpaksa dikeluarkan untuk memudahkan trailer tersebut ditarik naik.Masa saya limpas sekali lagi..ada hitachi di situ.Ingatkan ada kerja membersihkan parit, rupa2nya mengaut itu minuman yang jatuh dalam parit.Banyak juga saya nampak tu..

Inilah..time2 hujan begini ada saja kemungkinan-kemungkinan yang tak dapat kita duga, tak dapat kita hidu, tak dapat kita jangka.

13 comments:

ILLIE on 18 Januari 2009 1:28 PG berkata...

testinggg..1..2..3.. ok bulih buat komen suda..hehehe silap site bah tadi..

NONG on 18 Januari 2009 1:38 PG berkata...

Jangan selalu silap site sudahlah ah Illie...heheeTQ kie

Dr. Nellson Maisin on 19 Januari 2009 2:20 PG berkata...

Baru buli 'site'. Bah, berhati2 di jalanraya untuk semua. ;)

PERIPERI on 20 Januari 2009 9:46 PG berkata...

Hi Nong, maybe ko tidak kanal aku tapi kita ni kerabat jga bah. Aku suka blog mu ni. Macam mau ja aku menari tiap kali aku masuk......

UNGU on 20 Januari 2009 11:32 PG berkata...

hi..testing! nice blog ya!

NONG on 20 Januari 2009 7:27 PTG berkata...

Hai..PERIPERI,
jgn ko berteka teki dgn sya ba.. terus terang ja..mau jejak ko pun inda dpt..mana aci..

tingu macam c Ungu ni..akhirnya jejak kasih juga kami..

Nani Aling on 21 Januari 2009 11:46 PG berkata...

kau kenal ci fahmi ka?dia kawan laki aku ba....kctau ja org kelumpang pantai

NONG on 21 Januari 2009 11:46 PTG berkata...

C Fahmi tu anak buah saya.. Hai,nice to meet u here.
nanti saya tanya dia ahh..

Nani Aling on 22 Januari 2009 1:23 PTG berkata...

tq nong.....aku ada stori bodoh ba ni tapi jgn kasik katawa saya ah...

aku nda tau ba bgni pula bahana berblog2 ni..ada satu blog ba nong yg aku baca..org KL punya.dia org kaya ba..jadi pembaca dia ramai..ada yg kutuk dia ada yang suka dia jadi aku ni tergolong yg suka dia...aku bagi komen la ba yg aku ni memihak sama dia..baru aku kena hentam oleh pembaca yg nda suka sm blog yg aku baca tu...aduh panas juga lah skit tapi biarlah sana dorang..

makin lagi kalau kau pakai bahasa-bahasa sabah ni, dorang cakap tiada sekolah lah, apalah...so kepada pembaca yang lain...jangan silap macam saya ok!

AragangTandik on 22 Januari 2009 4:25 PTG berkata...

Hai Nong, buli ka ko hubungi saya atau Aida di PPS? Kami sudah mesyuarat dan mau pigi sana buat program - kita bincang-bincang dulu bah. ok

NONG on 22 Januari 2009 4:35 PTG berkata...

Nani Aling...apa alamat blog yang ko masuk 2? hehee..funny pula.

NONG on 22 Januari 2009 4:35 PTG berkata...

Aragang Tandik..macam mana sya boleh contact ko?

Nani Aling on 23 Januari 2009 4:09 PTG berkata...

kau masuk di blog ku sblh kiri adalah list blog yg sdg saya baca kau klik honeytothebee

kalau orang yang komen aku, memang macam bikin nangis oh...lain ba drg ni suka cari gaduh pula dlm blog...mungkin drg salah faham ka dengan komen aku, ntah la...kau tgk la sndri...jgn kau ikut kutuk aku sdh la hahaha...jgn marah nong..

 

SALIMANDUT VILLA Blak Magik is Designed by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Blogger Template © 2009