Sejarah kami bermula di sini...

Followers

Sabtu, 3 Oktober 2009

AMARAN BERJAGA-JAGA


SuperTyphoon Parma yang lebih kuat dari ribut Ketsana dijangka melanda utara Filipina bermula tengah malam ini dengan kelajuan 185km sejam, tempiasnya mungkin singgah di tempat kita terutamanya pantai barat Sabah. Sila sebarkan dan sentiasa ikuti berita semasa di radio, tv dan internet… Peringatan penting dari pihak keselamatan….

GAMBAR BERSAMA MEJAR DR.FAIZ KHALEED
MESRA AIDILFITRI BERSAMA YB.PUAN ANITA BARANTING


YB.Pn Anita bersama Pengerusi JKKK Kg.Salimandut En.Mohd Fadzil Tuyundo


MESRA AIDILFITRI BERSAMA KETUA UMNO BAHAGIAN P.168 KOTA MARUDU, EN.WETROM BAHANDABudaya kunjung mengunjung dan bersedekah di hari dan bulan yang baik ini amatlah dituntut oleh agama. Budaya beginilah yang merapatkah kita dengan keluarga dan sahabat andai tanpa mengira latar belakang kaum dan agama. Sempena Hari Raya majlis Mesra Aidilfitri telah berlangsung di Kampung Salimandut bersama Ketua UMNO Bahagian Kota Marudu dengan penduduk setempat.

Mesra Di Aidilfitri Kampung Salimandut
25/09/2009
Di Perkarangan Rumah Pegawai Khas Ketua UMNO Bahagian Saudara Jomin Tuyundo.

Jumaat, 2 Oktober 2009

MESYUARAT DI JABATAN PERKHIDMATAN HAIWAN
Mesyuarat Penyelarasan Program Persampelan untuk Projek Pemvaksinan Intranasal Penyakit Haemorrhagic Septicaemia (Hawar Berdarah)

Khamis, 1 Oktober 2009

KESEDARAN IT YB.PUAN ANITA TINGGI..


ABCD0002

Perjumpaan yang diadakan di Bilik Perbincangan, Hotel Marudu Inn antara rakan-rakan SAM/KUSNET dengan YB Puan Anita Baranting berkaitan dengan perancangan untuk membina laman web rasmi DUN Tandek membuktikan YB Puan Anita Baranting sangat prihatin dengan perkembangan IT pada masa kini.
 

SALIMANDUT VILLA Blak Magik is Designed by productive dreams for smashing magazine Bloggerized by Blogger Template © 2009